Ιστορία

“Αν δεν ξέρεις ιστορία, είναι σαν να γεννήθηκες χθες.”

Howard Zinn
1999

H Έναρξη

Η Coffeeland Μον. Επε ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στο χώρο των τροφίμων και ποτών από το 1999 με ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο διανομών αρχικά στη Βόρειο Ελλάδα και σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Το Όραμα

Στις ανανεωμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της έχει κατορθώσει να φιλοξενεί πιστοποιημένα προϊόντα εγχώριων, αλλά και μεγάλων οίκων του εξωτερικού, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά.

Private Label

Σε άρτια εξοπλισμένες μονάδες παράγονται βασικοί κωδικοί της όπως συμπύκνωμα ελεύθερης αλκοόλης ποτού, σπιτική λεμονάδα, υγρή ζάχαρη κτλ είτε για την ίδια την εταιρεία, είτε με ιδιωτική ετικέτα για τους πελάτες της. Η εταιρία είναι συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες της προσφέροντας νέα προϊόντα και προϊόντα private label, όπως στους μεγαλύτερους αντιπροσώπους espresso στην αγορά, για τους οποίους τυπώνουμε ζάχαρη, μέλι και γλυκαντικό στέβια σε στικς , εξασφαλίζοντάς τους μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.

2012
2013

Παρουσία στο Dubai

Τέλος, το Μάιο του 2013 ιδρύεται η εταιρεία Coffeeland Dubai µε βασικό σκοπό της δραστηριότητάς της, την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εµιράτα. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην κατασκευή – franchise περιπτέρων και στάντ µε το brand name “Coffeeland Iced Room”, όπου διανέµονται κατά κύριο λόγο κρύα ροφήματα. Η αγορά των Εμιράτων έχει δώσει τεράστια ώθηση στις εξαγωγές της Coffeeland και κατορθώνει σιγά σιγά να βάλει τα ελληνικά προϊόντα, στην καρδιά των Ελλήνων καθώς και αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται εκεί.

coffeland dubai logo

Η Εξέλιξη

Η εταιρία απασχολεί σταθερά ολοένα και πιο εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε οι αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς να την καθιστούν πρωτοπόρο και καθόλα έτοιμη απέναντι στις ανάγκες των πελατών της. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια έχει κατορθώσει να διαθέτει αντιπροσώπους σε κάθε νομό της χώρας, έχει μπει δυναμικά στο χώρο του retail με μεγάλες συνεργασίες με καταστήματα λιανικής και cash n carry (s.m. MAΣΟΥΤΗΣ, ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ, ΚΑΝΤΖΑΣ κτλ) και έχει καταφέρει οι σχέσεις με τους συνεργάτες να εξελίσσονται στο πέρασμα του χρόνου, από επαγγελματικές σε φιλικές και οικογενειακές.

Δίκτυο Διανομών

Τα ιδιόκτητα φορτηγά της και η συνεργασία με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρίας της χώρας, έχει δημιουργήσει ένα ευέλικτο δίκτυο διανομών ώστε άμεσα τα προϊόντα μας να φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Η σωστή επικοινωνία η αμεσότητα και η ελαχιστοποίηση στους χρόνους παράδοσης αποτελεί κλειδί στη συνεργασία με τους πελάτες μας και καθιστά την εταιρία ως μια από τις πλέον αξιόπιστες στην αγορά.

Στόχος η Ποιότητα

Στόχος της εταιρίας είναι η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων της και η αύξηση της γκάμας τους και επιθυμία για το μέλλον, να μπορεί πάντα να προσφέρει άμεσα ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά HO.RE.CA. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 από τον φορέα πιστοποίησης TUV ΕΛΛΑΣ Α.Ε. καθώς επίσης διαθέτει βεβαίωση του Φορέα Επιμένων Ελληνικά.

. . .