Παγωτά coffelandΡοφήματα coffelandΠαγωτά-σιρόπια coffelandCappuccino coffelandΖεστά ροφήματα coffeelandΚαφές-ροφήματα-συνοδευτικά coffeeland
Είσοδοςκαλάθι αγορών
history graphics

Καλώς Ορίσατε στην Coffeeland

Λίγα λόγια για εμάς

Αναπτύσσοντας με ταχείς ρυθμούς τις δραστηριότητές της, καθιερώνεται και ξεχωρίζει αμέσως για την σύγχρονη αντίληψη και ευελιξία της, την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, την αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα, τις καλές τιμές και τέλος στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήμερα η Coffeeland μον. ε.π.ε. αποτελεί μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία, η οποία, διευρύνοντας διαρκώς της δραστηριότητές της και τα προϊόντα της, αγκαλιάζει ένα σημαντικό μέρος της αγοράς HO.RE.CA.

Οι πωλήσεις της εταιρείας τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια παρουσιάζουν συνεχώς αύξηση καθώς η εταιρεία εξυπηρετεί ένα σύνολο 1.000 ενεργών πελατών περίπου, στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Ταυτόχρονα έχει επεκταθεί σημαντικά και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του χονδρεμπορίου, προχωρώντας στην παραγωγή φασόν (κατά παραγγελία) προϊόντων για λογαριασμό σημαντικών πελατών, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού.

Η ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας χωρίζεται σε βασικές εξειδικευμένες κατηγορίες “premium” προϊόντων οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς.

Ως παράδειγμα αναφέρονται η Γρανίτα “FREEZE”, η Υγρή Ζάχαρη “4 ΜΙΧ”, το Energy Drink “DYNAMITE”, τα Cookies “GURMET”, τα Snacks “FOX”, το Τσάι, το Ιce Tea και η σοκολάτα “PASSION”, η Πραλίνα και τα Σιρόπια “MELT”, το μέλι “ROYAL” κτλ.

Τα τελευταία δεκαέξι (16) χρόνια συνεργάζεται με την εταιρεία NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ως ειδικός συνεργάτης και η προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων του Espresso “BUONDI”, βελτίωσε ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά της καφετέριας και ενίσχυσε το ανταγωνιστικό της προφίλ.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 από τον φορέα πιστοποίησης TUV ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Χρονοδιάγραμμα

Απρίλιος 1999

Ίδρυση της Coffeeland Ε.Π.Ε.

Μάρτιος του 2003

Έναρξη συνεργασίας με τον όμιλο Nestle

Φεβρουάριος του 2004

Η πρώτη συμμετοχή σε έκθεση στην Coffebiz 28/2/2004 – 1/3/2004.

Φεβρουάριος του 2010

Η πρώτη διεθνής συμμετοχή σε έκθεση, στη GulFood 2010 στο Dubai.

Ιανουάριος του 2011

Εξαγορά όλης της Εταιρείας από τον κύριο μέτοχο και σημερινό διευθυντή κο. Γιαϊτζάκη Σταύρο

Σεπτέμβριος 2012

Ίδρυση της Coffeeland Istanbul στην Κωνσταντινούπολη με αντικείμενο την παραγωγή ροφημάτων

Δεκέμβριος του 2012

Έναρξη της συνεργασίας με την Procaffe Srl και τον καφέ Bristot

Μάρτιος 2013

Γεννιέται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η Coffeeland Dubai

Σεπτέμβριος του 2013

1ο βραβείο για το καλύτερο Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων & ποτών Polagra Food στην Πολωνία

Μάρτιος του 2014

Χάλκινο μετάλλιο για την παρουσία μας στην ADRIATIC FOOD FAIR στη Budva

ΓΙΑΪΤΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Υπεύθυνος Πωλήσεων

KonApaz